DØRE OG VINDUER UDSKIFTES OG REPARERES

Døre & Vinduer

Vi har mere end 13 års erfaring indenfor tømrerfaget. Derfor har vi naturligvis også erfaring med udskiftning og isætning af nye døre og vinduer. Vi kan klare alle former for opgaver indenfor døre og vinduer, hvilket for eksempel kan gælde større glaspartier, ovenlysvinduer og lignende.

Vi bruger kun anerkendte og gode leverandører, heriblandt KBP, Rationel, Outline, Outrup og Velux. Vi udfører dør- og vinduesopgaver for både private og erhvervskunder i Køge, Greve og Solrød.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Vi laver døre & vinduer i tæt kontakt med kunden

  I firmaet har vi et helt fastlagt værdisæt omkring vores arbejde. På grund af vores samarbejde med leverandørerne, kan vi tilbyde døre og vinduer til konkurrencedygtige priser.

  Derudover sætter vi fokus på at udføre vores arbejde i tæt kontakt med kunden, så alt vores arbejde lever op til dine forventninger.

  Desuden har vi mange gode og fagstærke samarbejdspartnere, hvilket gør os i stand til at levere totalentreprise, hvor vi kan stå inde for alle faglige dele.

  Du kan evt. se en oversigt af vores partnere og leverandører af nye vinduer og døre – det sikrer nemlig vi altid kan finde den helt rigtige dør, vindue eller facade løsning til dig!

  Ved udskiftning af døre og vinduer kan Stenkilde Tømrer tilbyde levering og udskiftning med færdige elementer fra Danmarks førende fabrikanter.

  Vi leverer og monterer vinduer fra kælder til kvist fra en lang række producenter – og altid med et stort udvalg af nye døre. Altid i de bedste materialer.

  Imødekommende

  Vi sørger for at holde en god kontakt med kunden, og først gå når du er tilfreds.

  Erfarne

  Hos Stenkilde Tømrer & Entreprise har vi over 13 års erfaring i brancen.

  Kvalitetsbevidste

  Hos os kan du være sikker på, at alle de materialer vi bruger er af den højeste kvalitet.

  Få et uforpligtende tilbud på nye vinduer og døre

  Skal du have lavet døre, vinduer eller noget helt andet i Køge, Solrød eller Greve, er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 81 81 81 54 eller skrive på e-mail ‘ss@b-s-e.dk’

   
  Facebook

  ★★★★★

  Fokus på kvalitet og overholdelse af deadlines. En fornøjelse at arbejde med – kan varmt anbefales!
  Fie Cathrine Støttrup Olsen
  via Facebook

  ★★★★★

  En håndværker med kvalitet i højsædet og med sans for detalje. Varme anbefalinger herfra.
  Daniel Stenkilde Andersen
  via Facebook
  Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Nyt tag & tagrender, samt nyt loft i stuen

  Godt resultat, lydhør for ændringer undervejs, hyggelige håndværkere, tilbud overholdt, en god oplevelse.
  Jens Peter Fledelius
  via anmeld håndværker

  ★★★★★

  Tilkobling af udestue til hus.

  Professionelt firma, hvilket kunne mærkes fra første gang de var ude og se på opgaven. Tidsplanen blev overholdt, materialevalg blev overholdt, resultatet var yderst tilfredsstillende! Jeg havde fået et samlet tilbud på opgaven, men der var åbenbart nogle komplikationer med huset tagkonstruktion, som gjorde at det tog en smule længere tid. Det fiksede de uden merbetaling, selvom dette havde været acceptabelt. Jeg vil til en hver tid anbefale dem!
  Anis Maatoug
  via anmeld håndværker

  ★★★★★

  Renovering af lejlighed

  Det er super med. Aftalt arbejde til tiden
  Muremester Rasmus Lange ApS
  via anmeld håndværker

  Kontakt os og få et godt tilbud

  Vores mange års erfaring har givet os glade kunder og vi ønsker også at du bliver en af dem. Vi holder vores ord og går ikke før du er fuldt ud tilfreds med vores arbejde. Udfyld formularen på siden eller ring direkte til os, så finder vi sammen den løsning, som passer dig bedst. Vi er her for dig!

  Steffen Stenkilde, tømrermester i Stenkilde Tømrer og Entreprise

  Kontaktinfo