Gulvarbejde, Gulvlægning & Gulvslibning

Er der problemer med gulvet, eller er det blot på tide at få udskiftet det gamle, står vi til rådighed med gulvlægning. Vi har mere end 13 års erfaring på vores område og tilbyder alt indenfor gulvlægning.

Vi tilbyder gulvlægning i mange forskellige materialer, for eksempel klikgulve og massive gulve, hvilket betyder, at vi kan klare gulvlægningsopgave i ethvert rum. Desuden kan vi tilbyde gulvslibning og gulvrenovering, som kan være med til at give gulvet nyt liv.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Gulvslibning & Gulvrenovering – Pust nyt liv i dit gamle gulv

  Gulvet i dit hjem bliver jo slidt med tiden – og ofte bliver det slidt lang hurtigere end resten af din bolig.  Et flot gulv afspejler også en velholdt bolig og kan gøre en kæmpe forskel på den overordnede indretning.

  Ofte er det ikke nødvændigt med et helt nyt gulv – en grundig gulvslibning kan hurtigt puste nyt liv i et gammelt trægulv.  Vore mange års erfaring med gulvrenovering og slibning sikrer dig et pålideligt og veludført arbejde.

  Imødekommende

  Vi sørger for at holde en god kontakt med kunden, og først gå når du er tilfreds.

  Erfarne

  Hos Stenkilde Tømrer & Entreprise har vi over 13 års erfaring i brancen.

  Kvalitetsbevidste

  Hos os kan du være sikker på, at alle de materialer vi bruger er af den højeste kvalitet.

  Gulvlægning i Køge, Greve og Solrød

  Vi kan være med til at gøre noget godt for næsten alle gulve. Vi arbejder både for private og erhvervskunder. Selvom vi er beliggende i Strøby tæt ved Køge, kan vi udføre gulvlægning og andre gulvarbejde opgaver for kunder over hele Sjælland.

  Uanset opgaven går vi altid op i at tilfredsstille vores kunder, og derfor er vores arbejde i tæt kontakt med kunden. På den måde håber vi at kunne levere tilfredsstillende løsninger inden for gulvlægning – hver gang.

  Ring til os for et uforpligtende tilbud på gulvarbejde

  Skal du have lavet nyt gulv eller noget helt andet i Køge, Solrød eller Greve, er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 81 81 81 54 eller skrive på e-mail ‘ss@b-s-e.dk’

  Facebook

  ★★★★★

  Fokus på kvalitet og overholdelse af deadlines. En fornøjelse at arbejde med – kan varmt anbefales!
  Fie Cathrine Støttrup Olsen
  via Facebook

  ★★★★★

  En håndværker med kvalitet i højsædet og med sans for detalje. Varme anbefalinger herfra.
  Daniel Stenkilde Andersen
  via Facebook
  Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Nyt tag & tagrender, samt nyt loft i stuen

  Godt resultat, lydhør for ændringer undervejs, hyggelige håndværkere, tilbud overholdt, en god oplevelse.
  Jens Peter Fledelius
  via anmeld håndværker

  ★★★★★

  Tilkobling af udestue til hus.

  Professionelt firma, hvilket kunne mærkes fra første gang de var ude og se på opgaven. Tidsplanen blev overholdt, materialevalg blev overholdt, resultatet var yderst tilfredsstillende! Jeg havde fået et samlet tilbud på opgaven, men der var åbenbart nogle komplikationer med huset tagkonstruktion, som gjorde at det tog en smule længere tid. Det fiksede de uden merbetaling, selvom dette havde været acceptabelt. Jeg vil til en hver tid anbefale dem!
  Anis Maatoug
  via anmeld håndværker

  ★★★★★

  Renovering af lejlighed

  Det er super med. Aftalt arbejde til tiden
  Muremester Rasmus Lange ApS
  via anmeld håndværker

  Kontakt os og få et godt tilbud

  Vores mange års erfaring har givet os glade kunder og vi ønsker også at du bliver en af dem. Vi holder vores ord og går ikke før du er fuldt ud tilfreds med vores arbejde. Udfyld formularen på siden eller ring direkte til os, så finder vi sammen den løsning, som passer dig bedst. Vi er her for dig!

  Steffen Stenkilde, tømrermester i Stenkilde Tømrer og Entreprise

  Kontaktinfo