Tømrer i Greve - Over 20 års erfaring

Leder du efter en erfaren tømrer i Greve, der har hænderne skruet rigtigt på? Så er du landet det helt rette sted. Hos Stenkilde Tømrer & Entreprise løser vi alle former for tømrer- og snedkerarbejde. Vi er et entreprisefirma, der løser små opgaver, men som også kan tilbyde dig en totalløsning, hvis du skal i gang med et nybyggeri eller en ombygning. Vi hører altid gerne fra dig, uanset om du har brug for tømrerhjælp i dit hjem eller i form af din virksomhed. Hele Sjælland er vores arbejdsområde, og vi sender gerne en dygtig fagmand hen til dig.

Få hjælp fra din tømrer i Greve til

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Din tømrer i Greve giver dig priser, der holder

  Hos os er en aftale en aftale. Det gælder både i forhold til den pris, vi giver dig på en opgave, og i forhold til de deadlines, vi lover dig.

  Med mere end 20 års erfaring i bagagen er vi knivskarpe, når vi sætter priser, og når vi sætter deadlines. Vores årelange erfaring kommer dig til nytte, når du hyrer os som din tømrer i Greve.

  Kontakt os gerne allerede i dag, hvis du gerne vil have en god pris på et stykke tømrerarbejde.

  Imødekommende

  Vi sørger for at holde en god kontakt med kunden, og først gå når du er tilfreds.

  Erfarne

  Hos Stenkilde Tømrer & Entreprise har vi over 13 års erfaring i brancen.

  Kvalitetsbevidste

  Hos os kan du være sikker på, at alle de materialer vi bruger er af den højeste kvalitet.

  Kvalitetshåndværk til gode priser – tømrer i Greve med ben i næsen

  Vi er stolte af vores håndværk, og vi sætter en stor ære i at levere kvalitetsløsninger. Du kan være tryg ved, at vi ikke anser en opgave som afsluttet, før vores arbejde er helt færdigt, og før du er tilfreds med det resultat, vi er kommet frem til. For din trygheds skyld er vores tømrerfirma i Greve medlem af en garantiordning, og vi tilbyder dig altid gode priser på det tømrerarbejde, du skal have udført.

  Få mere viden om priser og ydelser hos din tømrer i Greve

  Er du nysgerrig efter at vide, om vi som tømrerfirma i Greve kan hjælpe dig med en specialopgave? Eller vil du gerne vide mere om vores priser? Så tag endelig kontakt til os. Vi kan træffes på telefon 81 81 81 54, eller du kan skrive til os på ss@b-s-e.dk. Vi er altid hurtige til at svare dig, så du kan komme videre med dit byggeprojekt, og vi udarbejder altid gerne et uforpligtende og gratis tilbud til dig. Vi ser frem til at høre fra dig og få mere at vide om dine byggeplaner.
  Facebook

  ★★★★★

  Fokus på kvalitet og overholdelse af deadlines. En fornøjelse at arbejde med – kan varmt anbefales!
  Fie Cathrine Støttrup Olsen
  via Facebook

  ★★★★★

  En håndværker med kvalitet i højsædet og med sans for detalje. Varme anbefalinger herfra.
  Daniel Stenkilde Andersen
  via Facebook
  Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Nyt tag & tagrender, samt nyt loft i stuen

  Godt resultat, lydhør for ændringer undervejs, hyggelige håndværkere, tilbud overholdt, en god oplevelse.
  Jens Peter Fledelius
  via anmeld håndværker

  ★★★★★

  Tilkobling af udestue til hus.

  Professionelt firma, hvilket kunne mærkes fra første gang de var ude og se på opgaven. Tidsplanen blev overholdt, materialevalg blev overholdt, resultatet var yderst tilfredsstillende! Jeg havde fået et samlet tilbud på opgaven, men der var åbenbart nogle komplikationer med huset tagkonstruktion, som gjorde at det tog en smule længere tid. Det fiksede de uden merbetaling, selvom dette havde været acceptabelt. Jeg vil til en hver tid anbefale dem!
  Anis Maatoug
  via anmeld håndværker

  ★★★★★

  Renovering af lejlighed

  Det er super med. Aftalt arbejde til tiden
  Muremester Rasmus Lange ApS
  via anmeld håndværker

  Kontakt os og få et godt tilbud

  Vores mange års erfaring har givet os glade kunder og vi ønsker også at du bliver en af dem. Vi holder vores ord og går ikke før du er fuldt ud tilfreds med vores arbejde. Udfyld formularen på siden eller ring direkte til os, så finder vi sammen den løsning, som passer dig bedst. Vi er her for dig!

  Steffen Stenkilde, tømrermester i Stenkilde Tømrer og Entreprise

  Kontaktinfo