Tømrer Hedehusene

Erfaren Tømrer i Hedehusene

Vil du gerne have skiftet vinduerne i dit sommerhus? Eller vil du gerne have professionel hjælp til at bygge om, så du kan få et mere moderne og tidssvarende hus? Hos Stenkilde Tømrer & Entreprise er der ikke den tømreropgave, vi ikke gerne tager fat på. Hos os får du kvalitetshåndværk hver gang – og du kan trygt overlade din bolig i hænderne på vores dygtige tømrere og snedkere. Vores kunder består af både private og erhvervsdrivende, der vægter kvalitet højt, når de vælger den bedste tømrer i Hedehusene. Vi kører ud til kunder på hele Sjælland, og vi aflægger også gerne dig et besøg og giver dig en god pris på tømrerarbejde.

Hvilke ydelser tilbyder din tømrer i Hedehusene?

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Erfaren tømrer i Hedehusene – håndværk når det er bedst

  Vægter du kvalitet højt? Så er det et firma som vores tømrerfirma i Hedehusene, du bør hyre til dit tømrerarbejde. Vi går ikke, før du er tilfreds med vores arbejde, og vi sætter altid barren højt, når vi løser en opgave for dig. Vores håndværk er vores stolthed, og derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi lever af tilfredse kunder – og vi leverer også gerne et godt stykke håndværk af høj kvalitet til din virksomhed eller hjem til din private bolig.

  Imødekommende

  Vi sørger for at holde en god kontakt med kunden, og først gå når du er tilfreds.

  Erfarne

  Hos Stenkilde Tømrer & Entreprise har vi over 13 års erfaring i brancen.

  Kvalitetsbevidste

  Hos os kan du være sikker på, at alle de materialer vi bruger er af den højeste kvalitet.

  En aftale er en aftale hos din tømrer i Hedehusene

  Vi holder altid, hvad vi lover. Når du hyrer din tømrer i Hedehusene til en tømreropgave, behøver du ikke være bange for, at vi løber fra en aftale. Det gør vi ikke. Det gælder både i forhold til den pris, vi har aftalt, og den tidshorisont, vi er blevet enige om. Vi sætter en dyd i at leve op til de aftaler, vi har med vores kunder, og skal vi løbe stærkere for at nå i mål med en opgave til tiden, gør vi gerne det hos vores tømrerfirma i Hedehusene.

  Kontakt din tømrer i Hedehusene nu

  Vi hører altid gerne fra dig, hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller priser, eller hvis du gerne vil have et tilbud på montering af nye vinduer eller andet. Ring til os på telefon 81 81 81 54, eller send en e-mail i vores retning ved at skrive til ss@b-s-e.dk.
  Facebook

  ★★★★★

  Fokus på kvalitet og overholdelse af deadlines. En fornøjelse at arbejde med – kan varmt anbefales!
  Fie Cathrine Støttrup Olsen
  via Facebook

  ★★★★★

  En håndværker med kvalitet i højsædet og med sans for detalje. Varme anbefalinger herfra.
  Daniel Stenkilde Andersen
  via Facebook
  Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Nyt tag & tagrender, samt nyt loft i stuen

  Godt resultat, lydhør for ændringer undervejs, hyggelige håndværkere, tilbud overholdt, en god oplevelse.
  Jens Peter Fledelius
  via anmeld håndværker

  ★★★★★

  Tilkobling af udestue til hus.

  Professionelt firma, hvilket kunne mærkes fra første gang de var ude og se på opgaven. Tidsplanen blev overholdt, materialevalg blev overholdt, resultatet var yderst tilfredsstillende! Jeg havde fået et samlet tilbud på opgaven, men der var åbenbart nogle komplikationer med huset tagkonstruktion, som gjorde at det tog en smule længere tid. Det fiksede de uden merbetaling, selvom dette havde været acceptabelt. Jeg vil til en hver tid anbefale dem!
  Anis Maatoug
  via anmeld håndværker

  ★★★★★

  Renovering af lejlighed

  Det er super med. Aftalt arbejde til tiden
  Muremester Rasmus Lange ApS
  via anmeld håndværker

  Kontakt os og få et godt tilbud

  Vores mange års erfaring har givet os glade kunder og vi ønsker også at du bliver en af dem. Vi holder vores ord og går ikke før du er fuldt ud tilfreds med vores arbejde. Udfyld formularen på siden eller ring direkte til os, så finder vi sammen den løsning, som passer dig bedst. Vi er her for dig!

  Steffen Stenkilde, tømrermester i Stenkilde Tømrer og Entreprise

  Kontaktinfo