Tømrer Ishøj - Altid et godt resultatet

Leder du med lys og lygte efter en tømrer i Ishøj, der tør garantere dig lave priser og håndværk af høj kvalitet? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Stenkilde Tømrer & Entreprise er der ikke den tømreropgave, vi ikke gerne kaster os over. Vi har været inden for tømrerbranchen i mere end 20 år, og vi sender gerne en erfaren tømrer eller snedker hen til din virksomhed eller dit private hjem. Er du nysgerrig efter at vide, hvor på Sjælland vores tømrerfirma kører ud? Vi kører ud til kunder på hele Sjælland.

Vores ydelser hos din tømrer i Taastrup

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Lad din tømrer i Ishøj bygge for dig – så får du et professionelt resultat

  Får du vores hjælp til at lave din tilbygning eller renovere din bolig, kan du være hundrede procent sikker på, at du ender ud med et færdigt og flot resultat. Vi anser ikke en opgave som værende færdig, før både vi som fagmænd og du som kunde er tilfreds og glad for resultatet. Kvalitetshåndværk er det mest passende ord for den ydelse, vi leverer gang på gang hos dit tømrerfirma i Ishøj. Og vi tør godt love, at vi leverer håndværk af høj kvalitet, hver eneste gang du ringer efter os. Tøv endelig ikke med at kontakte din tømrer i Ishøj.

  Imødekommende

  Vi sørger for at holde en god kontakt med kunden, og først gå når du er tilfreds.

  Erfarne

  Hos Stenkilde Tømrer & Entreprise har vi over 13 års erfaring i brancen.

  Kvalitetsbevidste

  Hos os kan du være sikker på, at alle de materialer vi bruger er af den højeste kvalitet.

  Tømrer i Ishøj med garantiordning

  Vi er medlem af en garantiordning, da vi gerne vil kunne tilbyde dig det bedste af det bedste. Du kan føle dig helt tryg ved at overlade dine byggeprojekter til vores byggefirma i Ishøj. Så sørger vi for, at du kommer godt i mål med dit husbyggeri eller dine renoveringsprojekter. Det er det, som vi er eksperter i, og det er det, som vi bruger vores hænder til hver evig eneste dag. Indhent et tilbud fra din tømrer i Ishøj allerede i dag, så du kan komme i gang med at føre dine byggeplaner ud i livet.

  Hvorfor ikke ringe til din tømrer i Ishøj nu?

  Du kan få fat i os på telefon 81 81 81 54. Foretrækker du at sende en e-mail afsted? Så kan du også skrive til os på ss@b-s-e.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.
  Facebook

  ★★★★★

  Fokus på kvalitet og overholdelse af deadlines. En fornøjelse at arbejde med – kan varmt anbefales!
  Fie Cathrine Støttrup Olsen
  via Facebook

  ★★★★★

  En håndværker med kvalitet i højsædet og med sans for detalje. Varme anbefalinger herfra.
  Daniel Stenkilde Andersen
  via Facebook
  Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Nyt tag & tagrender, samt nyt loft i stuen

  Godt resultat, lydhør for ændringer undervejs, hyggelige håndværkere, tilbud overholdt, en god oplevelse.
  Jens Peter Fledelius
  via anmeld håndværker

  ★★★★★

  Tilkobling af udestue til hus.

  Professionelt firma, hvilket kunne mærkes fra første gang de var ude og se på opgaven. Tidsplanen blev overholdt, materialevalg blev overholdt, resultatet var yderst tilfredsstillende! Jeg havde fået et samlet tilbud på opgaven, men der var åbenbart nogle komplikationer med huset tagkonstruktion, som gjorde at det tog en smule længere tid. Det fiksede de uden merbetaling, selvom dette havde været acceptabelt. Jeg vil til en hver tid anbefale dem!
  Anis Maatoug
  via anmeld håndværker

  ★★★★★

  Renovering af lejlighed

  Det er super med. Aftalt arbejde til tiden
  Muremester Rasmus Lange ApS
  via anmeld håndværker

  Kontakt os og få et godt tilbud

  Vores mange års erfaring har givet os glade kunder og vi ønsker også at du bliver en af dem. Vi holder vores ord og går ikke før du er fuldt ud tilfreds med vores arbejde. Udfyld formularen på siden eller ring direkte til os, så finder vi sammen den løsning, som passer dig bedst. Vi er her for dig!

  Steffen Stenkilde, tømrermester i Stenkilde Tømrer og Entreprise

  Kontaktinfo