Din professionelle Tømrer i Lejre

Vil du gerne have skiftet dine yderdøre ud med nye? Eller overvejer du, om tiden er kommet til, at du skal have lagt nyt tag på sommerhuset? Hos Stenkilde Tømrer & Entreprise udfører vi alle former for tømrerarbejde. Vi tilbyder hjælp til både tømrer- og snedkerarbejde, og vores kunder har hjemme på alle dele af Sjælland. Hos din tømrer i Lejre er der ingen slinger i valsen, når du har brug for en professionel hånd. Vi henvender os til både privatkunder og erhvervskunder, og vi tilbyder alt fra totalløsninger i forbindelse med nybyggeri eller ombygning til mindre tømreropgaver.

Din professionelle Tømrer i Lejre

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Din tømrer i Lejre – når du sætter pris på kvalitetshåndværk

  Vi leverer tømrerarbejde af høj kvalitet, hver gang du hyrer os til en opgave. Kvalitet er et nøgleord hos vores tømrerfirma i Lejre, og det nyder samtlige af vores kunder godt af. Vi går først, når du er tilfreds med det arbejde, vi har lavet, og vi er med dig hele vejen. Vi laver alt inden for håndværk, og du kan både gå til os, når du skal have udført snedkerarbejde eller tømrerarbejde. Skal du have renoveret eller ombygget hele din bolig, kan vi tilbyde dig en totalløsning, og skal du blot have skiftet en enkelt dør, hjælper vi dig også gerne med det.

  Imødekommende

  Vi sørger for at holde en god kontakt med kunden, og først gå når du er tilfreds.

  Erfarne

  Hos Stenkilde Tømrer & Entreprise har vi over 13 års erfaring i brancen.

  Kvalitetsbevidste

  Hos os kan du være sikker på, at alle de materialer vi bruger er af den højeste kvalitet.

  Er prisen vigtig for dig? Få et tilbud hos din tømrer i Lejre

  Når du får vores hjælp til en tømreropgave, får du altid en attraktiv pris. Gode priser er en af de ting, der kendetegner vores tømrerfirma i Lejre, og det gælder, uanset hvilket tømrerarbejde du gerne vil have os til at udføre for dig. Kontakt din tømrer i Lejre allerede i dag – så sender vi gerne et godt tilbud i din retning.

  Ring eller skriv til din tømrer i Lejre i dag

  Du er velkommen til at ringe til os på telefon 81 81 81 54, så vi kan tage en snak om den opgave, du skal have løst. Du kan også vælge at sende os en e-mail på ss@b-s-e.dk. Så sørger vi for, at du får et hurtigt svar på din forespørgsel.
  Facebook

  ★★★★★

  Fokus på kvalitet og overholdelse af deadlines. En fornøjelse at arbejde med – kan varmt anbefales!
  Fie Cathrine Støttrup Olsen
  via Facebook

  ★★★★★

  En håndværker med kvalitet i højsædet og med sans for detalje. Varme anbefalinger herfra.
  Daniel Stenkilde Andersen
  via Facebook
  Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Nyt tag & tagrender, samt nyt loft i stuen

  Godt resultat, lydhør for ændringer undervejs, hyggelige håndværkere, tilbud overholdt, en god oplevelse.
  Jens Peter Fledelius
  via anmeld håndværker

  ★★★★★

  Tilkobling af udestue til hus.

  Professionelt firma, hvilket kunne mærkes fra første gang de var ude og se på opgaven. Tidsplanen blev overholdt, materialevalg blev overholdt, resultatet var yderst tilfredsstillende! Jeg havde fået et samlet tilbud på opgaven, men der var åbenbart nogle komplikationer med huset tagkonstruktion, som gjorde at det tog en smule længere tid. Det fiksede de uden merbetaling, selvom dette havde været acceptabelt. Jeg vil til en hver tid anbefale dem!
  Anis Maatoug
  via anmeld håndværker

  ★★★★★

  Renovering af lejlighed

  Det er super med. Aftalt arbejde til tiden
  Muremester Rasmus Lange ApS
  via anmeld håndværker

  Kontakt os og få et godt tilbud

  Vores mange års erfaring har givet os glade kunder og vi ønsker også at du bliver en af dem. Vi holder vores ord og går ikke før du er fuldt ud tilfreds med vores arbejde. Udfyld formularen på siden eller ring direkte til os, så finder vi sammen den løsning, som passer dig bedst. Vi er her for dig!

  Steffen Stenkilde, tømrermester i Stenkilde Tømrer og Entreprise

  Kontaktinfo