Tømrer i Roskilde med 20 års erfaring

Mangler du en erfaren tømrer i Roskilde, der kan tage teten på det husbyggeri, du skal til at i gang med? Eller leder du efter en snedker, der kan trylle den skræddersyede reol, som du længe har drømt om, frem til din stue? Hos Stenkilde Tømrer & Entreprise kan du få hjælp til alle former for tømrer- og snedkeropgaver. Vi har mere end 20 års erfaring inden for branchen, og vi har den nødvendige know-how og faglige viden, der skal til for at hjælpe dig i mål med dine byggedrømme. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du gerne vil have et tilbud fra os. Vi kører på hele Sjælland, og vi hjælper alt fra private husejere til virksomheder og institutioner.

Tømrer i Roskilde med 20 års erfaring

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Få et tilbud på en totalløsning hos din tømrer i Roskilde

  Hos vores tømrerfirma i Roskilde hjælper vi dagligt vores kunder med ombygning og nybyggeri. Vi står gerne for hele entreprisen, hvis du ønsker det, og vi er med dig hele vejen fra start til slut. Vi gør det nemt for dig at renovere din bolig eller bygge et nyt hus fra bunden – og vi tør godt garantere dig en kvalitetsløsning hele vejen rundt.

  Imødekommende

  Vi sørger for at holde en god kontakt med kunden, og først gå når du er tilfreds.

  Erfarne

  Hos Stenkilde Tømrer & Entreprise har vi over 13 års erfaring i brancen.

  Kvalitetsbevidste

  Hos os kan du være sikker på, at alle de materialer vi bruger er af den højeste kvalitet.

  Din tømrer i Roskilde giver dig en god pris på dit tømrerarbejde

  Gode priser er alfa og omega, når du samarbejder med os. Selvom vi er kendt for kvalitetshåndværk, har vi ikke skruet priserne i vejret. Vi kører stadig med attraktive og lave priser, som alle kan være med på. Er du i tvivl om, hvad det vil koste dig at få lagt et nyt tag på huset? Eller hvor dyrt det vil være at få lavet en tilbygning? Kontakt gerne din tømrer i Roskilde allerede i dag. Så giver vi dig et godt tilbud, så du kan komme dine byggedrømme et skridt nærmere.

  Din tømrer i Roskilde er kun et opkald væk

  Giv os et kald på telefon 81 81 81 54, eller skriv dine spørgsmål ned i en e-mail og send den til ss@b-s-e.dk. Så giver vi dig svar på alle dine spørgsmål.
  Facebook

  ★★★★★

  Fokus på kvalitet og overholdelse af deadlines. En fornøjelse at arbejde med – kan varmt anbefales!
  Fie Cathrine Støttrup Olsen
  via Facebook

  ★★★★★

  En håndværker med kvalitet i højsædet og med sans for detalje. Varme anbefalinger herfra.
  Daniel Stenkilde Andersen
  via Facebook
  Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Nyt tag & tagrender, samt nyt loft i stuen

  Godt resultat, lydhør for ændringer undervejs, hyggelige håndværkere, tilbud overholdt, en god oplevelse.
  Jens Peter Fledelius
  via anmeld håndværker

  ★★★★★

  Tilkobling af udestue til hus.

  Professionelt firma, hvilket kunne mærkes fra første gang de var ude og se på opgaven. Tidsplanen blev overholdt, materialevalg blev overholdt, resultatet var yderst tilfredsstillende! Jeg havde fået et samlet tilbud på opgaven, men der var åbenbart nogle komplikationer med huset tagkonstruktion, som gjorde at det tog en smule længere tid. Det fiksede de uden merbetaling, selvom dette havde været acceptabelt. Jeg vil til en hver tid anbefale dem!
  Anis Maatoug
  via anmeld håndværker

  ★★★★★

  Renovering af lejlighed

  Det er super med. Aftalt arbejde til tiden
  Muremester Rasmus Lange ApS
  via anmeld håndværker

  Kontakt os og få et godt tilbud

  Vores mange års erfaring har givet os glade kunder og vi ønsker også at du bliver en af dem. Vi holder vores ord og går ikke før du er fuldt ud tilfreds med vores arbejde. Udfyld formularen på siden eller ring direkte til os, så finder vi sammen den løsning, som passer dig bedst. Vi er her for dig!

  Steffen Stenkilde, tømrermester i Stenkilde Tømrer og Entreprise

  Kontaktinfo