Din professionelle Tømrer i Taastrup

Trænger din bolig til en kærlig hånd, og vil du gerne i gang med at renovere? Så tag fat i dit lokale tømrerfirma i Taastrup. Hos Stenkilde Tømrer & Entreprise står vi klar med en hjælpende hånd, når du skal i gang med at bygge nyt eller gerne vil have hjælp til at renovere dit hjem. Vi tilbyder alt fra totalløsninger til mindre tømreropgaver. Kontakt din tømrer i Taastrup, hvis du skal have hjælp til tømrerarbejde på Sjælland. Vi henvender os til alt fra private kunder til erhvervsdrivende, der har brug for en professionel hånd.

Vores ydelser hos din tømrer i Taastrup

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Din tømrer i Taastrup har sans for detaljen

  Hos dit lokale tømrerfirma i Taastrup er vi kendt for at udføre kvalitetshåndværk. Blandt andet derfor har vi meldt os ind i en garantiordning, så du kan føle dig helt tryg ved at samarbejde med os. Vi springer aldrig over, hvor gærdet er lavest, og vi sørger for, at der er tjek på selv den mindste detalje, når vi bygger eller renoverer for dig. Vi går først, når du er tilfreds, og vi finder selv en stor glæde i at skabe kvalitetsløsninger, der spreder glæde hjemme hos vores kunder.

  Imødekommende

  Vi sørger for at holde en god kontakt med kunden, og først gå når du er tilfreds.

  Erfarne

  Hos Stenkilde Tømrer & Entreprise har vi over 13 års erfaring i brancen.

  Kvalitetsbevidste

  Hos os kan du være sikker på, at alle de materialer vi bruger er af den højeste kvalitet.

  Få hjælp til alt inden for håndværk hos din tømrer i Taastrup

  Vil du gerne i gang med den helt store omgang i dit hus? Så er vi med dig hele vejen fra A til Z, hvis du ønsker det. Vi står gerne for hele entreprisen, så du kan komme smertefrit gennem renoveringen af dit hus. Vores tømrerfirma i Taastrup har prøvet det mange gange før, og vi står naturligvis klar med gode råd og vejledning, når du skal træffe vigtige beslutninger i forhold til, hvordan dit nye hus skal se ud, og hvordan de forskellige rum skal indrettes. Kontakt os gerne allerede i dag, så vi kan høre mere om dine byggedrømme.

  Din tømrer i Taastrup hører gerne fra dig allerede i dag

  Ring eller skriv til os, hvis du gerne vil høre mere om vores ydelser eller priser. Vi er til at fange på telefon 81 81 81 54 eller på e-mail ss@b-s-e.dk. Vi glæder os til at høre fra dig og til at høre mere om de byggeprojekter, du går og drømmer om.
  Facebook

  ★★★★★

  Fokus på kvalitet og overholdelse af deadlines. En fornøjelse at arbejde med – kan varmt anbefales!
  Fie Cathrine Støttrup Olsen
  via Facebook

  ★★★★★

  En håndværker med kvalitet i højsædet og med sans for detalje. Varme anbefalinger herfra.
  Daniel Stenkilde Andersen
  via Facebook
  Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Nyt tag & tagrender, samt nyt loft i stuen

  Godt resultat, lydhør for ændringer undervejs, hyggelige håndværkere, tilbud overholdt, en god oplevelse.
  Jens Peter Fledelius
  via anmeld håndværker

  ★★★★★

  Tilkobling af udestue til hus.

  Professionelt firma, hvilket kunne mærkes fra første gang de var ude og se på opgaven. Tidsplanen blev overholdt, materialevalg blev overholdt, resultatet var yderst tilfredsstillende! Jeg havde fået et samlet tilbud på opgaven, men der var åbenbart nogle komplikationer med huset tagkonstruktion, som gjorde at det tog en smule længere tid. Det fiksede de uden merbetaling, selvom dette havde været acceptabelt. Jeg vil til en hver tid anbefale dem!
  Anis Maatoug
  via anmeld håndværker

  ★★★★★

  Renovering af lejlighed

  Det er super med. Aftalt arbejde til tiden
  Muremester Rasmus Lange ApS
  via anmeld håndværker

  Kontakt os og få et godt tilbud

  Vores mange års erfaring har givet os glade kunder og vi ønsker også at du bliver en af dem. Vi holder vores ord og går ikke før du er fuldt ud tilfreds med vores arbejde. Udfyld formularen på siden eller ring direkte til os, så finder vi sammen den løsning, som passer dig bedst. Vi er her for dig!

  Steffen Stenkilde, tømrermester i Stenkilde Tømrer og Entreprise

  Kontaktinfo