Tømrer i Tune med stor ekspertise

Vil du gerne hyre en tømrer i Tune, så du kan få lagt nyt tag på dit hus? Eller har du brug for professionel hjælp til at skifte dine yderdøre? Hos Stenkilde Tømrer & Entreprise giver vi dig en god pris på det tømrerarbejde, du gerne vil have hjælp til. Hos os er du i professionelle og trygge hænder, og vi tør godt garantere dig, at du med vores hjælp ender ud med et flot og færdigt resultat. Vi hjælper erhvervskunder og privatkunder på alle dele af Sjælland, og vi sender også gerne en tømrer hen til dig. Ring til vores tømrerfirma i Tune allerede i dag.

Din tømrer i Tune kan hjælpe dig med

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Få hjælp fra en erfaren tømrer i Tune

  Vores tømrerfirma i Tune har eksisteret i mere end 20 år. Gennem årene har vi udfordret os selv fagligt, og vi har fået en god portion know-how med i rygsækken. Når du beder os om hjælp til tømrerarbejde eller snedkerarbejde, kan du være sikker på, at vi har prøvet kræfter med en lignende opgave før. Er det vigtigt for dig, at du ender ud med kvalitetshåndværk? Så kontakt din tømrer i Tune allerede i dag.

  Imødekommende

  Vi sørger for at holde en god kontakt med kunden, og først gå når du er tilfreds.

  Erfarne

  Hos Stenkilde Tømrer & Entreprise har vi over 13 års erfaring i brancen.

  Kvalitetsbevidste

  Hos os kan du være sikker på, at alle de materialer vi bruger er af den højeste kvalitet.

  Din tømrer i Tune udfører totalløsninger og mindre tømreropgaver

  Skal du i gang med en større ombygning af dit hus, så du kan få det, som du gerne vil have det? Eller har du købt en grund, som du gerne vil have bygget dit drømmehus på? Vi hjælper dig gerne fra start til slut med dine byggeprojekter, og hos os kan du betale dig fra en totalløsning. Så bliver det ikke nemmere at renovere eller bygge nyt. Selvom vi tilbyder totalløsninger, kan du også sagtens hyre os til en mindre tømreropgave. Skal du have skiftet en enkelt dør i dit sommerhus? Eller have lagt et nyt gulv på børneværelset? Så sender vi straks en erfaren tømrer i Tune hjem til dig.

  Har du spørgsmål til din tømrer i Tune? Ring eller skriv til os

  Du er velkommen til at ringe til os på telefon 81 81 81 54 eller til at skrive til os på ss@b-s-e.dk. Så udarbejder vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud til dig.
  Facebook

  ★★★★★

  Fokus på kvalitet og overholdelse af deadlines. En fornøjelse at arbejde med – kan varmt anbefales!
  Fie Cathrine Støttrup Olsen
  via Facebook

  ★★★★★

  En håndværker med kvalitet i højsædet og med sans for detalje. Varme anbefalinger herfra.
  Daniel Stenkilde Andersen
  via Facebook
  Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Nyt tag & tagrender, samt nyt loft i stuen

  Godt resultat, lydhør for ændringer undervejs, hyggelige håndværkere, tilbud overholdt, en god oplevelse.
  Jens Peter Fledelius
  via anmeld håndværker

  ★★★★★

  Tilkobling af udestue til hus.

  Professionelt firma, hvilket kunne mærkes fra første gang de var ude og se på opgaven. Tidsplanen blev overholdt, materialevalg blev overholdt, resultatet var yderst tilfredsstillende! Jeg havde fået et samlet tilbud på opgaven, men der var åbenbart nogle komplikationer med huset tagkonstruktion, som gjorde at det tog en smule længere tid. Det fiksede de uden merbetaling, selvom dette havde været acceptabelt. Jeg vil til en hver tid anbefale dem!
  Anis Maatoug
  via anmeld håndværker

  ★★★★★

  Renovering af lejlighed

  Det er super med. Aftalt arbejde til tiden
  Muremester Rasmus Lange ApS
  via anmeld håndværker

  Kontakt os og få et godt tilbud

  Vores mange års erfaring har givet os glade kunder og vi ønsker også at du bliver en af dem. Vi holder vores ord og går ikke før du er fuldt ud tilfreds med vores arbejde. Udfyld formularen på siden eller ring direkte til os, så finder vi sammen den løsning, som passer dig bedst. Vi er her for dig!

  Steffen Stenkilde, tømrermester i Stenkilde Tømrer og Entreprise

  Kontaktinfo